Blog

Superbuff Kantoor haven uitzicht

Nieuw kantoor! Tijd voor een open dag.

Donderdag 23 mei van 9:30 tot 19:00 Wij zijn aan het begin van dit jaar verhuisd en bevinden ons momenteel in de Scheveningse haven. Dit vraagt om een feestelijke opening! Daarom organiseren wij op 23 mei een open dag. Onze Amsterdam ‘Het Schip’ tafel is weer terug van z’n lange ..

Lees meer
Virtual Reality Den Haag

Black Friday & Virtual Reality

Black Friday komt eraan. Dat betekent voor veel winkeliers maar één ding: complete chaos. Het concept van Black Friday is overgewaaid vanuit de Verenigde Staten en wordt ook hier steeds meer populair. Voor de winkeliers is er hierdoor een flinke verantwoordelijkheid bijgekomen. Zij moeten hun personeel namelijk voorbereiden op de storm ..

Lees meer
augmented reality facebook

Wist je dat? Advertising in AR op Facebook!

Snap deed het al met Snapchat, Facebook had het er kort over om het met de Messenger-app te doen, dus het zou geen verrassing moeten zijn dat het dominante sociale netwerk er sinds juli voor zorgt dat AR-advertenties direct in de nieuwsfeed van een gebruiker verschijnen. De functie wordt langzaam ..

Lees meer
BAM B.HOME

Besparing door digitalisering met BAM B.Home!

BAM B.Home is ontwikkeld in opdracht van de Koninklijke BAM Groep. Zij hadden de wens om een toepassing te ontwikkelen waarmee werkvoorbereiding- en implementatieprocessen efficiënter konden verlopen. In juni 2017 ging het platform live. Het werd als eerste getest in een renovatie van één keuken voor Vesteda. We kunnen met trots melden dat ..

Lees meer
VR & AR

Virtual Reality voor kunstgalerijen en vastgoedbedrijven!

Virtual Reality (VR) en Augmented Reality (AR) worden gebruikt door retailers om klanten aan te trekken – zoals uit nieuwe casestudy’s blijkt. 360-graden virtuele rondleiding Een in Toronto gevestigd bedrijf, The Slanted Door Art Gallery, Café en Lounge, is onderdeel geworden van de koplopers binnen eCommerce. Dit trendy café heeft ..

Lees meer
3D of 2.5D

2.5D of 3D?! Wat is het verschil?

Naar aanleiding van een recente case van Superbuff leggen wij in dit artikel kort de verschillen uit tussen 2.5D en 3D. Ook leggen we uit waarom het interessant kan zijn om in bepaalde gevallen te kiezen voor 2.5D, in plaats van 3D! 2.5D, wat is dat eigenlijk? 2D was de ..

Lees meer

How do they do it? Part 1 – Kentekenherkenning (ANPR) in Unity

In opdracht van de Nationale Politie heeft Superbuff de opdracht gekregen om de app Automon te ontwikkelen. Dit is een app die burgers traint hoe zij actief mee kunnen zoeken naar gestolen auto’s. Om deze app te realiseren is kentekenherkenning nodig. In deze ‘How do they do it’ leggen wij ..

Lees meer

The start of Superbuff!

Superbuff bestaat inmiddels drie jaar. We hebben diverse projecten gedraaid en zijn na vele tegenslagen en successen veel ervaring rijker. Ons avontuur begon echter niet bij de oprichting van Superbuff. Ook voordat dit bedrijf opgericht werd was ons team actief in de game industrie. Waar is het bedrijf Superbuff begonnen? ..

Lees meer