Blog

Terug naar Blog
Superbuff Kantoor haven uitzicht

Nieuw kantoor! Tijd voor een open dag.

Donderdag 23 mei van 9:30 tot 19:00

Wij zijn aan het begin van dit jaar verhuisd en bevinden ons momenteel in de Scheveningse haven. Dit vraagt om een feestelijke opening! Daarom organiseren wij op 23 mei een open dag. Onze Amsterdam ‘Het Schip’ tafel is weer terug van z’n lange reis, hij staat weer bij ons op kantoor. Een mooi moment om hem even te bezichtigen! Daarnaast is er nog genoeg leuks te zien, van een hologram tot één van onze nieuwste manieren van brainstormen; het Game Design Thinking. De open dag duurt van 9:30 – 19:00, je kunt gewoon binnenlopen. Uiteraard zorgen wij voor hapjes en drankjes!

Creatieve Hub aan de Scheveningse Haven

De opening van dit kantoor is tevens de officiële start van een nieuwe samenwerking. Ons doel met dit kantoor is geweest om een creatieve hub te creëren om zo onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. We zijn dan ook een samenwerking aangegaan met de Modern Media Hub, een full-service online marketingbureau. Zij zullen gedurende deze dag dan ook een aantal keer een presentatie geven over het effectief inzetten van sociale media in 2019.


De Scheveningse Haven

Kom jij langs?

  • Datum: donderdag 23 mei
  • Tijd: 9:30-19:00
  • Adres: Dr. Lelykade 12C, 2583 CM, Den Haag.

Wil jij aanwezig zijn? Meld je dan aan via  of vul onderstaand formulier in. Wij mailen je dan de bevestiging. Wij hebben er zin in!

Routebeschrijving

Ons kantoor bevindt zich in de tweede haven van Scheveningen aan de Dr. Lelykade 12-C. Er is voldoende parkeergelegenheid en het parkeren is tot 18:00 gratis. Met de tram zijn wij makkelijk te bereiken via HTM lijn 11, halte Statenlaan of HTM lijn 16, halte Van Boetzelaerlaan.

Aanmeldformulier

    [recaptcha]