Diensten & Producten

Superbuff B.V. is een Applied Gaming studio die diverse diensten en producten aanbiedt. Hieronder zijn de diensten die wij aanbieden opgesomd weergegeven. Wij maken onderscheid tussen Consultancy, Maatwerk, Virtual Reality, Anima Learning & Gamedesign Thinking. 

 

Diensten

Consultancy

Naast maatwerk voor diverse klanten bieden wij ook consultancy aan. Dit kan handig zijn voor bedrijven die een bestaand product hebben en dit onder de loep willen nemen. Ook voor kleinere bedrijven met een beperkter budget is deze dienst geschikt. Zo kan ondervonden of een concept bestaansrecht heeft of niet.

Naar consultancy

Maatwerk

Superbuff B.V. is een Applied Gaming studio die game technologieën en game tools gebruikt om zakelijke toepassingen beter en efficiënter te laten functioneren. Maar bovenal om de experience voor de professionele gebruiker te vergroten, zowel in gebruiksgemak als in effectiviteit. Superbuff ontwikkelt deze oplossingen op maat aan de hand van een case.

Naar maatwerk

Virtual Reality

In de tijd dat wij bestaan hebben we veel ervaring opgedaan in de virtual reality-wereld. Zo hebben wij projecten gedaan als de VR Safety Training, maar hebben we ook complete platformen ingericht zoals BAM b.Home. Dit is slechts een greep uit de praktijkcases waar wij onder andere de virtual reality ontwikkeling voor hebben gedaan. Op deze pagina zullen wij onze expertise binnen verschillende onderdelen en toepassingen van virtual reality toelichten.

Naar Virtual Reality

Applied 3D Printing

SuperBuff B.V. past innovatieve 3D-printtechnologie toe ter versterking van de beleving van jouw project. Met behulp van onze 3D-prints wordt jouw project gevisualiseerd door middel van een miniatuur-variant van het concept. Onze 3D-prints zijn in het verleden toegepast in de Gaming industrie, maar ook in de bouw, architectuur en ontwerp.

Naar Applied 3D Printing

Producten

Anima Learning

‘Hoe bereik je de mensen binnen je organisatie en breng je transformatie te weeg?’ Anima is ontwikkeld als antwoord op dit vraagstuk. Gedreven door ‘user generated content’ is Anima Learning een tool om dit probleem op te lossen.

Het platform is origineel ontwikkeld als ‘Blended Learning Tool’ voor de Nederlandse Nationale Politie. Door middel van sessies op locatie om content te bespreken en een digitale follow-up, brengen bedrijven transformatie te weeg binnen hun organisatie. Anima is inzetbaar als eLearning tool en bied een volwaardig analytics backend en content creatie tool.

Naar Anima Learning

 

Gamedesign Thinking

Gamedesign Thinking is een tool die ontwikkeld is om het visuele proces tijdens een brainstorm te starten en een project van idee tot uiting in kaart te brengen. Dit proces zorgt ervoor dat mensen anders nadenken en zo onbewust een project designen. Waar reguliere brainstormsessies vaak wel 4 uur duren, zijn brainstorms waar gebruikt wordt gemaakt van de Gamedesign Thinking tool gemiddeld na 2 uur al succesvol.

Naar Gamedesign Thinking