Maatwerk

Superbuff, de Applied Gaming expert.

Superbuff is ontstaan uit een groep gedreven gameontwikkelaars, die zich realiseerden dat de games technieken en technologie, meer konden betekenen dan uitsluitend entertainment, maar nadrukkelijk de mogelijkheden bezaten om bedrijfsdoelstellingen beter en sneller te realiseren. Zij hadden de visie dat er door die elementen te gebruiken een totaal ander soort toepassingen zouden kunnen ontstaan.

Momenteel is Superbuff met 10 medewerkers daardoor een van de leidende bedrijven op het gebied van Applied Gaming en ontwikkelt Superbuff toepassingen voor leidende bedrijven in een variëteit aan bedrijfstakken. Niet alleen beheersen de specialisten van Superbuff alle disciplines die noodzakelijk zijn om game technieken toe te passen in bedrijfsapplicaties maar tevens is er een nadrukkelijk begrip voor bedrijfsprocessen en doestellingen.

Daarnaast heeft men ook het noodzakelijke inzicht om deze tools in te zetten om strategische en tactische doestellingen te realiseren.

Onder andere:

  • game technology- complete beheersing van alle tools in huis
  • game experience – decennia ervaring met game development, ook in Serious Games
  • game design – hoge kwaliteit design (filmkwaliteit)
  • games DNA – hard core game designers met gevoel en kennis van wat kan en moet
  • projectmanagement – compacte organisatie en ervaren projectmanagers/consultants

Superbuff kan een grote bijdrage leveren aan het verbeteren van bedrijfsprocessen en doelstellingen van bedrijven met behulp van haar kennis en ervaring.

De analyse van bestaande processen om te definiëren of én welke verbeterd kunnen worden middels gametechnieken is de eerste stap in de ontwikkeling van een gestructureerd plan voor deze ontwikkeling.

Ben jij benieuwd wat Superbuff kan betekenen voor jouw bedrijf? Ben jij op zoek naar een bedrijf die je verder kan helpen door toepassing van game technologieën? Neem dan contact met ons op!

Vul onderstaand contactformulier in, en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

    [recaptcha]